суббота, 20 февраля 2010 г.

Šodienas nepatīkamās atklāsmes par ātrajiem un *sirsnīgajām* veikala pārdevējām

Kapēc cilvēki,kas ienīst savu darbu,turpina tur strādāt un besīt citus ar savu kroplīgo uztveri,darbībām un vārdiem!?!?
Tātad,aptuveni pirms 1h un 5min nolēmu aiziet uz stūra veikalu[tur i pārtiku pārdod,i alkaholu,i maziņš bāriņš],iepirkt aliņu-tā jaukākam vakaram un zin,hokejs drīz.
Eju pa ielu,skatos ielas galā pie veikala cilvēks rāpo,daudzi iet vienaldzīgi garām,daži pastāv paskatās,bet turpina ignorēt viņu.Domāju,labi,jāuuzin,kas vainas un iespēju robežās jāizlīdz [Ok,tur parasti dzērāji ir un sapratu,ka šis jau ar pālī,bet nu nejau tur veikala bāriņā piedzerās vieni vienīgi alkaholiķi,arī ir brīvdienu iedzērāji].
Tādad piegāju tuvāk,skatos,ka vīrietis no Kurzemes namiem,mūsu blakus ielas sētnieks,viņš mani ieraudzīja un asarām acīs lūdzās-palīdzi! Skatos,ka zem viņa asinis,viņam rokas asinīs,seja asinīs-palīdzēju piecelties,prasiju-kur jāiet.Gājām itkā uz viņa mājām,pa ceļa viņš apstāstija,ka jā ir dzēris un ka pārsita seju,pakrītot veikalā un tur visi viņu ignorēja.Aizvedu viņu uz viņa mājas kāpņutelpu,viņa *itkā * dzīvoklī tumsa.Nezināju,ko lai dara,teicu,lai pagaida kāpņutelpā,es atnākšu ar palīdzību.
Aizgāju līdz veikalam,prasu:
Es-Vai pie jums vīrietis no Kurzemes namiem pārsita seju?
Viņi-Jā,a kas?
E-Es viņu redzēju uz ielas,palīdzēju,gribu zināt,kur viņam īsti ir mājas...
V-KAPĒC? VIŅŠ DZĒRĀJS,VIŅŠ TE NEDZĪVO!
[...]
Tādā garā viņi mani lamāja,lamāja.Nopirku alu,aizgāju.
Domāju,ko nu..Aizgāju pie viņa,teicu,ka izdomāšu kko un aizgāju uz mājām pēc mob.Pa ceļam satiku draugu,šis pazvanīja 112.Mūs savienoja ar policiju,mēs pateicām kas un kā,teica-ok,vienība izbrauc.
Stāvējām,spriedelējām,ka gan aizvedīs uz atskurbtuvi,paskatīsies vaia r seju viss ok un tā.
Nogaidījām minūtes 15,kad atbrauc ātrā palīdzība[?!?].
Ātrajos sēž niknas sejas ,izkāpj ārā, parādam kas un kā.Šie ieet,mēs domājam,nez prom var eit vai nē-jāuzjautā.Pajautājām..moš nevajadzēja.
Ātrie-Nafig izsaucāt?! Viņam mūs nevajag!BLA BLA BLA!

KĀ NEVAJAG?KO VAR DIRSTIES!?!?!!? Vai cilvēku ar asiņojošu seju,rokām un knapi kājās stāvošu atstāt ārā nosalt? Mēs zvanījām,kā visiem to māca,mums atsūtija ātros un viņi vēl dirš!
Un kā veikalā paŗdevējas?Neko pašas nedara,bet redz cits kad palīdz cilvēkam uzreiz par to jādi*šas.
Nu nezinu,protams,varbūt es esmu kaut ko nepareizi sapratusi un sadomājusies,bet neredzēju neko sliktu savā rīcībā,bet viņu gan..

2 комментария:

  1. Taa ir Latvija, pierodi... Lielaakaa dalja ir apmaati ar domu kaa nopelniit un kur raut pikji ka par iekdienas normatiiviem vienkaarshi aizmirst...

    ОтветитьУдалить
  2. Es personīgi būtu sācis brēku un iespējams pēc tam rakstītu sūdzību. Katrā ziņā ļoti nepatīkams atgadījums un kāds lai būtu cilvēks, viņu nelaimē nedrīkst ignorēt.

    Ļoti bēdīgi! :( Nākošreiz iesaku sākt brēku un it īpaši ar policiju vai ātrajiem un teikt, ka rakstīsi sūdzību un lai pasaka savus uzvārdus un vārdus, tas citreiz nostrādā un viņi maina attieksmi.

    Un piekrītu 3vul- visi ir apmāti ar domu, kur lai nopelna, ka kādu darbu strādāt ir vienalga.

    Vispār nākotnē ieteiktu cīnīties par savām tiesībām, tāds ir mūsu pilsoņa pienākums. ;)

    ОтветитьУдалить